IT-FORUM

IT-FORUM

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 31.03.2026 - 03:57:08
Pages:  1  

Перегляд пенсійних виплат для військовослужбовців

AuthorMessage

madsedan

fluder

Statistics:
Registration: 02.26.2001

Вітаю, знаете як часто відбувається перегляд пенсійних виплат для військових? Мен довго кажуть що можна отримати більше, але я не розумію механізм. Може хто-небудь пояснити простою мовою?

---------------------
Byzanz on black M3/4/6
Message # 1 11.12.25 - 20:33:11
RE: Перегляд пенсійних виплат для військовослужбовців

Dark Helmet

fluder

Statistics:
Registration: 08.14.2001

Перегляд може відбуватися кілька разів на рік, все залежить від змін законодавства. На практиці найчастіше люди самі повинні подати документи на перерахунок, інакше тобі нічого не перерахують автоматично. Це дивно, але система влаштована так. Подайте заяву, приберіть свідоцтво про вашу службу і відповідні довідки.

Message # 2 11.12.25 - 21:27:34

silversled

fluder

Statistics:
Registration: 01.28.2002

Могу додати свій досвід - я кілька років тягнув з цим питанням, думав що все буде автоматично. Але потім зрозумів що потрібно самому ініціювати процес.
Quote:
Перегляд може відбуватися кілька разів на рік, все залежить від змін законодавства. На практиці найчастіше люди самі повинні подати документи на перерахунок, інакше тобі нічого не перерахують автоматично. Це дивно, але система влаштована так. Подайте заяву, приберіть свідоцтво про вашу службу і відповідні довідки.
На сайті https://eopora.com.ua/services/pereraxunok-viiskovix-pensii я знайшов чітку інструкцію про те які документи потрібно і в яку установу відправляти. Виявилось що мене недоплачували майже три роки! Тепер я отримую коректну суму. Раджу не відкладати це питання та звернутись до адвоката.

Message # 3 11.12.25 - 22:20:44
a little help with a buying decision : Previous topicNext topic: Tyre advice.
Pages:  1  

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants