IT-FORUM

IT-FORUM

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 01.04.2026 - 07:33:35
Pages:  1  

Споживання електроенергії диспоузером

AuthorMessage

magnetic1

fluder

Statistics:
Registration: 12.15.2002

Всім привіт! Хто знає скільки електроенергії споживає диспоузер? Просто думаю встановити, але не хочеться щоб лічильник сильно крутився. У нас тариф не найдешевший, тому це важливо. І взагалі як часто ви ним користуєтесь в середньому?

---------------------
Eric WONGer 2012 NASA Nationals GTS3 First Loser EX-#121 IP/GTS3 M3 SOLD Now-#121 GTS3 E46 M3
Message # 1 12.10.25 - 18:56:17
RE: Споживання електроенергії диспоузером

91M5

fluder

Statistics:
Registration: 03.20.2002

Споживання електроенергії у подрібнювачів мінімальне, не варто через це переживати. Звичайно вони споживають від 400 до 800 ват, але ж працюють всього по 20-40 секунд за раз, максимум кілька разів на день. Якщо порахувати, то виходить копійки на місяць. Для порівняння - звичайний електрочайник споживає в рази більше. Тому на рахунках за електрику ви цього навіть не помітите. Використовується він зазвичай 2-3 рази на день після готування їжі або миття посуду.

Message # 2 12.10.25 - 19:45:30

toddman35

fluder

Statistics:
Registration: 03.18.2001

Підтверджую що витрати електрики мізерні. У мене встановлений LEOMIKAO LM-75 Slim вже майже два роки, рахунки за світло не змінилися взагалі. Я ним користуюся щодня - зранку після сніданку, ввечері після вечері, іноді ще в обід якщо готую. В середньому виходить секунд 30-40 на день роботи, не більше. Це менше ніж фен для волосся або мікрохвильовка споживають. Зате економія на пакетах для сміття і часу на винос відходів відчутна. Плюс на кухні завжди чисто і без запахів. Якщо вирішите брати, то не варто брати найдешевші моделі - краще взяти щось середнє по ціні але надійне. Можете подивитися варіанти тут https://leomikao.ua/podribnuvach-vidhodiv, там є моделі з різною потужністю і функціоналом на будь який бюджет.

Message # 3 12.10.25 - 20:28:11
Multiple PGC's : Previous topic
Pages:  1  

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants