IT-FORUM

IT-FORUM

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 30.03.2026 - 23:00:36
Pages:  1  

Чи болюче видаляти папіломи

AuthorMessage

jake1sir

fluder

Statistics:
Registration: 05.19.2002

Привіт всім! Підскажіть будь ласка, чи болюче видаляти папіломи? У мене їх декілька штук під пахвою, і я дуже боюся болю. Чи роблять знеболювання під час процедури? Може хтось ділився досвідом, як це проходить взагалі?

---------------------
02 M3 Jet Black/Cinnanmon -19'' BBS LM's, Eisenhaus exhaust, PSS-9's, UUC SSK On the way K&N 63 + AA software!!!!! "If everything is in control, then you aren't going fast enough" Mario A.
Message # 1 18.01.26 - 22:10:38
RE: Чи болюче видаляти папіломи

Midniteblu

fluder

Statistics:
Registration: 11.09.2001

Не хвилюйтесь, процедура зовсім не страшна. Сучасні методи видалення папілом передбачають місцеве знеболювання, тому дискомфорт мінімальний. Якщо використовується лазер, то відчуття схоже на легке поколювання, але це терпимо. Деякі взагалі кажуть, що нічого не відчували. Все залежить від розміру та кількості новоутворень, але лікарі завжди роблять все можливе, щоб пацієнту було комфортно. Після процедури може бути невеликий дискомфорт, але він швидко проходить.

---------------------
1995 M3
Message # 2 18.01.26 - 23:00:11

///Malcontent

fluder

Statistics:
Registration: 04.07.2003

Quote:
Не хвилюйтесь, процедура зовсім не страшна. Сучасні методи видалення папілом передбачають місцеве знеболювання, тому дискомфорт мінімальний. Якщо використовується лазер, то відчуття схоже на легке поколювання, але це терпимо. Деякі взагалі кажуть, що нічого не відчували. Все залежить від розміру та кількості новоутворень, але лікарі завжди роблять все можливе, щоб пацієнту було комфортно. Після процедури може бути невеликий дискомфорт, але він швидко проходить.
Згодна з попереднім коментарем, нічого страшного там немає. Я видаляла папіломи під пахвою минулого року, перед процедурою дуже нервувала, але марно. Лікар обробив ділянку знеболюючим спреєм, і я практично нічого не відчула. Сама процедура зайняла хвилин п'ять, не більше. Одразу після неї можна було йти додому. Перші пару днів потрібно було обробляти місце спеціальним розчином, який призначив дерматолог. Зараз шкіра чиста, ніяких слідів не залишилось. Якщо вирішите робити видалення папілом, не бійтесь - це набагато простіше, ніж здається.

Message # 3 18.01.26 - 23:21:00
Вакуумна упаковка речей : Previous topicNext topic: Glovebox draft
Pages:  1  

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants